jordi.ro este un sex shop online specializat pe vibratoare, dildo-uri și produse destinate in mare parte femeilor. Comercializam doar branduri de top, produse de o calitate extraordinară și încercăm să venim întotdeauna cu ultimele noutăți in materie de vibratoare.

Câteva motive pentru care să alegi jordi.ro

  • Produse – toate produsele din catalogul nostru sunt atent selectionate. Am pus un accent foarte mare pe renumele si calitatea brandurilor pe care le comercializam și în același timp am acordat o atenție deosebita descrierilor și specificațiilor fiecarui produs din site, astfel încât să aveți parte de informații 100% corecte și relevante.
  • Personalul jordi.ro – cum magazinul este destinat femeilor, personalul nostru de la suport este format doar din femei. Așadar, puteți cere ajutor in alegerea produselor sau informații suplimentare, de la o persoană de sex feminin, care cunoaște produsele foarte bine dar în același timp cunoaște și nevoile unei femei in materie de jucării erotice.
  • Livrarea comenzilor – încercăm întodeauna să fim cât se poate de promți in expedierea comenzilor. Așadar, comenzile efectuate până la ora 14, sunt expediate in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 14, sunt expediate in dimineața zilei imediat urmatoare. Excepție fac sarbatorile legale sau zilele în care firmele de curierat nu lucreaza. Foarte important de notat aici este faptul ca, expedierea in aceeasi zi nu inseamna intotdeauna livrarea in aceeasi zi. Echipa jordi.ro este foarte promta in confirmarea comenzilor, pregatirea coletelor si imnânarea lor catre firmele de curierat, insa, dupa ce acestea sunt preluate, in general dureaza aproximativ 24 de ore pana coletul va ajunge la dumneavoastra.
  • Ambalare discretă – stim cu totii ca uneori, vibratoarele sau alte jucarii erotice pot fi un subiect tabu. Din acest motiv, politica noastra prevede ambalarea comenzilor intr-un mod foarte discret, astfel incat nimeni sa nu-si poata da seama ce se afla in colete, dar nici de faptul ca acestea provin de la un magazin de tip sex shop. Pana si numele firmei din spatele magazinului, a fost ales pentru a fi cat mai discret, asadar, cand veti fi sunata de catre curier, veti fi anuntata ca aveti un colet de la VELVET OFFICE SRL.